ÓZONTECHNOLÓGIÁS SZOLGÁLTATÁSOK KÖZÜLETEK RÉSZÉRE
Az ózon a leghatékonyabb környezetbarát és vegyszermentes fertőtlenítő eljárás. Az élelmiszer előállító, feldolgozó valamint vendéglátó és szolgáltató egységben is hatékonyan és biztonsággal alkalmazható!
SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL
Az ózon alkalmazása szagtalanításra vagy fertőtlenítésre felelősségteljes feladat és mi mindig ehhez mérten járunk el. A probléma megnyugtató megoldásához a megfelelő ózongép, műszerek és mindenképpen szakmai hozzáértés szükséges. Mi többféle ilyen berendezéssel rendelkezünk így minden helyszínen a körülményeknek legmegfelelőbb gépet tudjuk alkalmazni.
Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, gépparkunk modern, több munkánkat független akkreditált labor igazolta.
ÉLELMISZERFELDOGOZÓ ÜZEMEK FERTŐTLENÍTÉSE
Tudjon meg többet >>
ÉLELMISZERRAKTÁRAK FERTŐTLENÍTÉSE
Tudjon meg többet >>
TOJÁSFERTŐTLENÍTÉS
Tudjon meg többet >>
BIZTONSÁG ÉS GARANCIA
BIZTONSÁG
A fertőtlenítő eljárások egyik fontos kérdése az eljárás hatásai a kezelt területen mind az élőlényekre mind a berendezési tárgyakra, gépekre, műszerekre tekintettel.Az ózontechnológiás fertőtlenítő eljárás a legbiztonságosabb eljárás a környezetre vonatkoztatott következményeit tekintve. A kezelés nem károsítja a berendezési tárgyakat, műszereket (kivétel: ezüst, kaucsuk gumi). A kezelés befejeztével az ózon önmagától is lebomlik és nem hagy hátra semmilyen maradványszert. A kezelés időtartama alatt a kezelt helyiségben nem tartózkodhat élőlény (növények kisállatok, ember), de a kezelés végén a helyiség akár azonnal vagy rövid időn belül használatba vehető. (A várakozási idő függ attól, hogy a kezelés tartalmaz e ózonlebontó ciklust)
GARANCIA
A fertőtlenítő eljárás hatékonyságához a két legfontosabb tényező a behatási idő és a koncentráció mértéke. Ezek a pontos megállapításához - figyelembe véve a probléma jellegét - a terület nagyságán, a hőmérsékleten és a páratartamon alapuló matematikai számítás szükséges. A kezelés elvégzését minden esetben ilyen kalkuláció előzi meg. Az eredmény ellenőrzését egy megelőző és egy záró biológiai méréssel is kontrolláljuk.A mérésről itt olvashat bővebben>>